Urgamla väsen

Tror du på troll, vättar och knytt? Här får du möta dem som de visar sig för Maria.

Vätten Astra 1800 kr
Astra är skogens egen völva. Med sin trumma och sejdstav spår hon i framtiden och söker kunskap från sina förmödrars urgamla visdom. Hon är i Nornornas tjänst och kan ge dig svar om dåtid, nutid och framtid.
Vätten Astor 1800 kr
Astor känner skogen utan och innan. Han rör sig tyst över marken, med sin Järv som följeslagare. Astor kommer med frihet och förmåga att värna om sina egna gränser. Han berättar för dig att du hittar kraft och styrka i skogen tempel.
Draken Eldur 1400 kr
Eldur är en mäktig drake som kommer med eld och passion. Hon vaktar ditt hem och bringar energi, kraft och hjälper dig att brinna för det du verkligen älskar. Vörda henne och sätt henne i hemmets hjärta och hon ger dig rikligt tillbaka.
Trollpackan 1200 kr
SÅLD
Trollpackan är en mäktig dam som använder sig av örter, runor och heliga formler för att manifestera dina önskningar. Hon tar fram den kvinnliga kraften inom dig och förintar hindren på din väg. Be henne om hjälp, så kanske hon vägleder dig genom sin urgamla visdom.
Odlingsknytt 500 kr
Ett Knytt, även kallad Viskare eller Vaktare, är ett väsen som dras till din passion. Kalla på ditt Knytt när du behöver inspiration eller hjälp med det du brinner för, så kan du få oväntad hjälp och en knuff i rätt riktning.